ضرورت «شهید» خواندن داوطلبان جان‌باخته در عملیات‌های امداد و نجات

معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بزرگداشت ۴۹۰ شهید امدادگر جمعیت هلال احمر در سال‌های دفاع مقدس گفت: افرادی که در زمان بحران فعالیت داوطلبانه برای عامه مردم داشتند، باید نام و خدماتشان ثبت شود و از مزایای ایثارگری استفاده کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با حضور در جمع امدادگران و خانواده‌های شهدای امدادگر جمعیت هلال احمر گفت: درگذشته برای ثبت و ارایه خدمت به مجروحین و فوت‌شدگانی که داوطلبانه برای نجات جان مردم، جان خود را در خطر قرار داده‌اند؛ تلاش‌هایی شده‌است و عناوینی همچون «فداکار خدمت» تعریف شده‌است. اما متاسفانه این تدابیر کاربردی ندارد چون منابع آن، صندوق مالی آن به درستی مشخص نشده و مهم‌تر اینکه پایه حقوقی محکم و استواری دیده نشده است.
قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: افرادی که در زمان بحران فعالیت داوطلبانه برای عامه مردم داشتند، باید نام و خدماتشان ثبت شود و از مزایای ایثارگری استفاده کنند.
او ادامه داد: باید با همکاری هلال احمر و نهادهای مسئول بسته‌ای قانونی و حقوقی برای حمایت از اقدامات جهادی و داوطلبانه تهیه شود و خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران به آسیب‌دیدگان تعلق گیرد.
گفتنی است؛ در حال حاضر اگر امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر در هنگام انجام عملیات دچار مصدومیت دائم و یا فوت شوند؛ جانباز و شهید شناخته نمی‌شوند.
رییس بنیادشهید و امور ایثارگران گفت: نقشی که جمعیت هلال احمر در دفاع مقدس با فعالیت اداره جست‌وجو اسرا و مفقودین انجام داد، از حافظه خانواده‌های شهدا، آزادگان و ایثارگران پاک نخواهد شد. 
او افزود: نقشی که هلال احمر در ثبت و جست‌وجو مفقودین انجام داد؛ ارتباطی که بین اسرا و خانواده هایشان از طریق پیام برقرار کرد و در نهایت نقش بسیار مهمی که در تبادل اسرای جنگی تحمیلی بازی کرد؛ در تاریخ دفاع مقدس ایران ماندگار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha